Πιστοποιήση με παγκόσμια αναγνώριση.

Τα επαγγελματικά μαθήματα κατάρτισης του Polestar Pilates Greece ακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών του Polestar Pilates International. Όπως και όλα τα Προγράμματα Polestar, παραδίδονται αυστηρά από καταξιωμένους διεθνώς Δασκάλους του Polestar. Το Polestar προστατεύει έτσι με κάθε τρόπο το Επίπεδο Σπουδών του και τη φήμη του – ένας ακόμη λόγος της διεθνούς αναγνώρισής του. Τα Επαγγελματικά διπλώματα του Polestar είναι πολύ ισχυρά διαβατήρια στην αγορά εργασίας του Pilates σε όλο τον κόσμο και είναι ταυτισμένα με την ανώτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών Pilates. Είναι κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε ρωτώντας γνωστούς σας στις διάφορες χώρες, όπου οι Δάσκαλοι του Polestar είναι περιζήτητοι και αναζητούνται ως «Δάσκαλοι Polestar» και όχι απλά ως Δάσκαλοι Pilates – παρότι οι αμοιβές τους είναι κατά τεκμήριο υψηλώτερες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Polestar εδράζεται στις σύγχρονες αρχές της ανατομίας, της φυσιολογίας, της εμβιομηχανικής και του ελέγχου της κίνησης του ανθρώπινου σώματος και ενσωματώνει τα ευρήματα της επιστημονικής έρευνας στους τομείς της ορθοπεδικής, της αθλητικής ιατρικής και της επιστήμης της κινησιολογίας.
Η διδακτική μας μέθοδος είναι διαδραστική και σας βοηθά να αξιολογήσετε ολόκληρο το άτομο – σωματικά και ψυχολογικά. Με την πιστοποίηση Polestar -επαγγελματικού επιπέδου θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μαθήματα Pilates για ένα ευρύ φάσμα πελατών -από αρχαρίους έως τους πιο προχωρημένους, σε άτομα ή ομάδες- προγράμματα αποκατάστασης αλλά και βελτίωση αθλητών υψηλών επιδόσεων.

Ο ευέλικτος σχεδιασμός της Polestar σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα μαθήματά σας Σαββατοκύριακα, ελαχιστοποιώντας το χρόνο μακριά από το σπίτι και την εργασία σας. Ο χρόνος ανάμεσα στα διήμερα μαθήματα περιλαμβάνει μελέτη, παρατήρηση ασκήσεων και πρακτική καθώς και εργασίες που επιτυγχάνουν την εμβάθυνση του μαθησιακού υλικού. Ο κάθε μαθητής έχει για όλα τα παραπάνω την υποστήριξη ενός Polestar Mentor.

Οι Πιστοποιήσεις/Diplomas, που μπορείτε να αποκτήσετε στο επαγγελματικό επίπεδο του Polestar είναι: Mat, Reformer, Comprehensive Studio (S) και Comprehensive Studio & Rehabilitation (SR). To Comprehensive (SR) αφορά φυσικοθεραπευτές.

Στον παραπάνω Πίνακα παρουσιάζεται η Ροή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Pilates του Polestar από το Βασικό Επίπεδο μέχρι και τις εξετάσεις για το Επαγγελματικό Δίπλωμα. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι και τα τρία Προγράμματα στο Επαγγελματικό Επίπεδο (Mat, Reformer, Comprehensive S/R) ξεκινούν με το 10ωρο καινοτόμο διαδικτυακό μάθημα Polestar Principles Online Course (PP Online).

Σημειώνουμε ότι ειδικά για την παρακολούθηση του Ολοκληρωμένου – Comprehensive Course του Polestar ΔΕΝ απαιτείται η προηγούμενη παρακολούθηση μαθημάτων από το Βασικό Επίπεδο, σας συστήνουμε όμως να παρακολουθήσετε το Gateway Mat Course (την Ιδανική Εισαγωγή στο Pilates) που διατίθεται δωρεάν στους μαθητές του Comprehensive.

Η ορολογία Comprehensive
Τα Προγράμματα με την «ορολογία» Comprehensive (Ολοκληρωμένα) διατίθενται παγκοσμίως μόνο από Αναγνωρισμένα από τη Διεθνή Κοινότητα Σχολεία Pilates και αποτελούν Trademark-Εγγύηση για την υψηλού επιπέδου και λεπτομερή εκπαίδευση των trainers στη μέθοδο Pilates και την εξέλιξή της. Η πιστοποίηση Comprehensive Pilates αναμένεται, (γίνεται ήδη μεγάλη συζήτηση διεθνώς) να αποτελέσει ξεχωριστό επάγγελμα, καθώς πιστοποιεί την ανωτέρου επιπέδου εκπαίδευση στην «Επιστήμη της Κίνησης» και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών Pilates σε μια αγορά που αναπτύσσεται όλο και περισσότερο. Ωστόσο, «προσφέρονται» μεγάλες διαφορές στην ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς βασίζονται σε εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις αμφιβόλου ποιότητας παρόλο που, πολλές φορές μάλιστα, μπορεί να διαφημίζονται με εντυπωσιακό τρόπο. Καθώς, έτσι, το ζήτημα της εκπαίδευσης -«ποιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα να επιλέξω;»- παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και αρκετή έρευνα από τον υποψήφιο μαθητή που θέλει να γίνει Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates και να παρέχει τα μεγάλα ευεργετήματα της μεθόδου, η επιλογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων Comprehensive αποτελεί οδηγό αλλά και εγγύηση ότι έχει επιλέξει ένα πραγματικά υψηλού επιπέδου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. Στην Ελλάδα παρέχονται ελάχιστα τέτοια Προγράμματα.

Το Comprehensive Course (Studio & Rehabilitation) του Polestar προσφέρει εκπαίδευση σε όλο το φάσμα του Pilates (όλα τα Μηχανήματα -Reformer, Trapeze Table, Compo Chair, κ.α.- Mat, Props καθώς και ειδικές ασκήσεις αποκατάστασης) σε ένα «Ολοκληρωμένο Pilates Περιβάλλον» και αναγνωρίζεται διεθνώς ως «Η Χρυσή Πιστοποίηση»-Εγγύηση για την εκπαίδευση των Pilates Trainers. Είναι σήμερα το μόνο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Pilates με επιστημονική τεκμηρίωση που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. (Δείτε επίσης ΓΙΑΤΙ POLESTAR)

Το Polestar Greece δίνει αυτή τη στιγμή τη μεγάλη ευκαιρία να παρακολουθήσετε στην Ελλάδα ένα από τα ποιοτικότερα Pilates Comprehensive Courses που διατίθενται στον Κόσμο! Αυτό δεν είναι απλά μια δήλωση εντυπωσιασμού. Όλοι οι Εισηγητές του Προγράμματος που το απαρτίζουν, προέρχονται από τρεις και τέσσερις διαφορετικές χώρες και αναγνωρίζονται σήμερα ως κορυφαίοι Δάσκαλοι και Προσωπικότητες στον χώρο του Pilates από την Παγκόσμια Κοινότητα. Πιθανώς δεν μπορείτε να συναντήσετε τέτοια «πολυπολιτισμική»-εκπαιδευτική εμπειρία, με τόσο υψηλή ποιότητα, σε κανένα άλλο Πρόγραμμα και σε καμία άλλη Χώρα αυτή τη στιγμή!

Προηγούμενη εκπαίδευση
Αναγνωρίζουμε την προηγούμενη εκπαίδευση Pilates, που πιθανώς έχετε, με ειδικές εκπτώσεις στα προγράμματά μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε λεπτομέρειες.

Οργανισμοί που αναγνωρίζονται από το Polestar

 • PMA® Certified Pilates Teachers
 • Balanced Body
 • Body Arts and Science International (BASI)
 • Carpe Diem Pilates Education
 • Core Dynamics
 • JL Body Conditioning Inc.
 • Kane School
 • Lolita’s Legacy
 • Long Beach Dance Conditioning
 • McEntire Pilates
 • Performance Best Pilates
 • PhysicalMind Institute
 • Pilates Center of Austin
 • Polestar Pilates Education
 • Power Pilates
 • PHI Pilates
 • Fletcher Pilates
 • Stott Pilates
 • Studio du Corps
 • The Pilates Center, Boulder
 • USPA
 • West Coast Pilates
 • Well Tempered Workout

Αν το σχολείο σας δεν βρίσκεται στην παραπάνω λίστα επικοινωνείστε μαζί μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ COURSES