Γίνετε Φίλοι

Γραφτείτε σήμερα στο Newsletter μας και μεταξύ άλλων θα

  • Μαθαίνετε τα νέα μας και θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα επόμενα Courses του Polestar Pilates Greece.
  • Απολαμβάνετε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε Courses και στο e-shop που οργανώνουμε με αντικείμενα, βιβλία κ.α.
  • Διατηρείτε την έκπτωση Early Bird (τιμή προαγοράς) και μετά την ημερομηνία λήξης της.
  • “Συνδιαμορφώνετε” με προτάσεις σας την οργάνωση σεμιναρίων και προγραμμάτων Pilates για ειδικά θέματα. Αλλά και ποιοτικών προγραμμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος σχετικά με την κίνηση και τη θεραπεία που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξή σας.

Δημιουργούμε την Ελληνική Κοινότητα του Polestar Pilates!

Η Ελληνική Κοινότητα του Polestar Pilates που βήμα-βήμα δημιουργούμε και στη χώρα μας, αποτελείται από Δασκάλους, φοιτητές και φίλους του Polestar με βασικά στοιχεία την ανώτερη ποιότητα στην εκπαίδευση, την εξέλιξη και τελικά την παροχή κινησιολογικών εμπειριών Pilates στο υψηλότερο επίπεδο. Δηλαδή όλα όσα έχουν κάνει το Polestar να ηγείται και να θεωρείται σήμερα η αιχμή της εξέλιξης του Pilates παγκοσμίως. (δείτε ΓΙΑΤΙ POLESTAR;)
Όλοι οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Προγραμμάτων του Polestar Greece θα παρουσιάζονται (εφόσον το επιθυμούν) σε ειδικό χάρτη στο Website του Polestar Greece, αλλά και στο αντίστοιχο του Polestar Pilates International (δείτε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ) αποκτώντας πρόσβαση σε μια Παγκόσμια Κοινότητα Επαγγελματιών του Pilates που καινοτομεί και εξελίσσεται συνεχώς αναζητώντας επαγγελματική αριστεία. Τα Επαγγελματικά Διπλώματα του Polestar είναι πολύ ισχυρά διαβατήρια στην αγορά εργασίας του Pilates σε όλο τον κόσμο και είναι ταυτισμένα με την ανώτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών Pilates. Είναι κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε ρωτώντας γνωστούς σας στις διάφορες χώρες, όπου οι Δάσκαλοι του Polestar είναι περιζήτητοι και αναζητούνται ως «Δάσκαλοι Polestar» και όχι απλά ως Δάσκαλοι Pilates – παρότι οι αμοιβές τους είναι κατά τεκμήριο υψηλότερες.
 
 

«Σε μια εποχή κατακερματισμού και αβεβαιότητας, προτείνουμε την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την κοινότητα! Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε Κέντρα του Polestar σε όλη την Ελλάδα και να διαδώσουμε την καταπληκτική-ξεχωριστή μέθοδο άσκησης και επανεκπαίδευσης του σώματος που προσφέρει και στη χώρα μας. Να δώσουμε «μια δυνατότητα» στην καλύτερη δυνατή ποιότητα για τη σωματική και γενικότερη υγεία στον κάθε άνθρωπο.»

Αθηνά Δανιήλ
Polestar Mentor
Διευθύντρια Polestar Greece