Η διεθνής παρουσία του Polestar σε όλο τον κόσμο επιτρέπει στους Αποφοίτους μας-Πιστοποιημένους Δάσκαλους Polestar Pilates, την πρόσβαση σε μια παγκόσμια κοινότητα επαγγελματιών του Pilates που καινοτομεί και εξελίσσεται συνεχώς αναζητώντας επαγγελματική αριστεία. To Polestar στηρίζει τους Εκπαιδευτές/Δασκάλους του με συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε ειδικά και γενικότερα θέματα, καθώς και με προβολή, ενώ είναι ανοιχτό σε συνεργασίες για τη διάδοση της μεθόδου και την παροχή των ανώτερων ποιοτικών υπηρεσιών σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Έτσι στην Ελλάδα το Polestar Greece παρέχει:

ΧΑΡΤΗΣ POLESTAR/ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Όλοι οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι του Polestar θα προβάλλονται (με την/τις πιστοποιήσεις τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους) ΔΩΡΕΑΝ, σε ειδικούς χάρτες στο polestarpilates.gr καθώς και στο official website του Polestar. Οι φυσικοθεραπευτές θα προβάλλονται ειδικά με τη σήμανση (SR-Studio/Rehabilitation).

Ειδικοί χάρτες θα προβάλλουν επίσης τους χώρους – studio, γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτήρια, ξενοδοχεία κ.α. που παρέχουν την ποιότητα Polestar – με ειδική σήμανση για το καθένα, ξεχωριστά. Η υπηρεσία αυτή διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας -τοπικά και διεθνώς- ενώ είναι και μια πύλη πρόσβασης ενδιαφερομένων-πελατών για μαθήματα και υπηρεσίες Polestar Pilates στην περιοχή που επιθυμούν, καθώς και επισκεπτών-τουριστών που εκτιμούν το Polestar και θέλουν να το «ενσωματώσουν» στο ταξίδι τους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Το Polestar Pilates Greece είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με σκοπό τη διάδοση του Polestar και τη δημιουργία της Ελληνικής Κοινότητας του Polestar.

Α. Studio pilates, Γυμναστήρια κ.α. μπορούν να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να παρέχουν την ποιότητα Polestar στους πελάτες τους εκπαιδεύοντας τους δασκάλους τους στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Polestar σε ειδικές τιμές και ανάλογα με την πιστοποίηση (τοπική, διεθνής κ.λπ.) που ήδη έχουν. Τα γυμναστήρια που θα παρέχουν μαθήματα Polestar θα προβάλλονται σε σχετικό χάρτη (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) στην ιστοσελίδα μας. Το εισαγωγικό πρόγραμμα Gateway Mat Course προσφέρει την ιδανική εισαγωγή στην μέθοδο Pilates και τη Physio-Pilates προσέγγιση του Polestar. (Δείτε σχετικά).

Β. Polestar Host Centers. Μπορείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας Polestar που δραστηριοποιείται σε 50 χώρες και να κάνετε τη διαφορά, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα στούντιο Pilates. Μπορείτε να συνδιοργανώνετε με το Polestar Greece ένα ή και περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράματα του Polestar στην πόλη σας. Το πρόγραμμα Gateway Mat διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή γιαυτό ακριβώς τον σκοπό, ενώ αποτελεί και την ιδανική εισαγωγή στην μέθοδο Pilates και τη Physio-Pilates προσέγγιση του Polestar. Μπορεί να οργανωθεί σε κάθε γυμναστήριο καθώς δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό (reformer, cadillac κ.α.) παρά μόνο στρώματα. (Δείτε σχετικά). Και εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε τελικά να γίνετε ένα «Σχολείο-Polestar» στην πόλη σας, να οργανώνετε εκπαιδευτικά προγράμματα Polestar σε σταθερή βάση και να απολαμβάνετε πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Μεταξύ άλλων:

  • Να είστε μέρος ενός παγκοσμίου φήμης σχολείου και να κάνετε τη διαφορά μεταξύ των στούντιο Pilates που αυξάνονται σε αριθμό.
  • Να απολαμβάνετε εκπτώσεις συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα,workshops κ.λπ. του Polestar Pilates (τόσο ως ιδιοκτήτης στούντιο όσο και ως εκπαιδευτές στούντιο).
  • Να είστε ο/η αποκλειστικός/ή Polestar Host Center στην πόλη σας -ευρύτερη περιοχή. (Δεν θα υπάρχουν περισσότερα από ένα στούντιο-γυμναστήρια με εκπαιδευτικά προγράμματα Polestar Pilates στην κάθε περιοχή).
  • Να προβάλλεστε στον αντίστοιχο Χάρτη Polestar Host Centers στην ιστοσελίδα μας και να απολαμβάνετε από τη γενικότερη προβολή του Polestar Greece (social media, έντυπα, τηλεόραση κ.λπ.).
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπτώσεις στην οργάνωση-εξοπλισμό του γυμναστηρίου σας.

Γ. Κέντρα Υγείας. Ειδικά για τα Κέντρα Υγείας, Αποκατάστασης κ.λπ. ισχύουν όλα τα παραπάνω, καθώς και η στήριξη απευθείας από τα Κεντρικά Γραφεία του Polestar International για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και απόδοση του εγχειρήματος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας