Συνεχίστε την εξέλιξή σας! Το Polestar Pilates σας προσφέρει τα ειδικά Προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης που θα εμπλουτίζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο αντικείμενο με εξειδικευμένα Courses και Workshops.
Όλα τα μαθήματα της κατηγορίας αυτής, θα βελτιώσουν το Pilates σας σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο, θα σας ενθαρρύνουν να σκέφτεστε ακόμη πιο σύνθετα προβλήματα και να είστε ακόμα πιο δημιουργικοί. Courses όπως Neurological Rehabilitation, Advanced Spine, Advanced Assessment Skills, Scoliosis: A Practical Approach, Pilates for Dancers, Runners κ.α. ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και θα σας προσφέρουν ειδικές γνώσεις και εξειδίκευση.

Αυξήστε την αξία σας ως «Ειδικός» στο Pilates και συνεχίστε την εκπαίδευσή σας για να γίνετε Polestar Advanced Teacher. Με τα προγράμματα αυτά σας δίνεται η δυνατότητα να μπείτε στην Elite της Παγκόσμιας Pilates Κοινότητας και να αποκτήσετε ειδικά εργαλεία και εξειδίκευση για να εργαστείτε ακόμα πιο αποτελεσματικά με πολλούς, διαφορετικούς τύπους πληθυσμών και ειδικών πελατών.

Τα Ειδικά Courses που απευθύνονται σε όλους -χωρίς απαραίτητα οποιαδήποτε φοίτηση στο Polestar- όπως το OOV, σημαίνονται με την ένδειξη ΕΙΔΙΚΟ/OPEN.

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ