ΤΟ POLESTAR PILATES COMPREHENSIVE COURSE
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΘΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022 / ΕΚΠΤΩΣΗ – EARLY BIRD!!!
Γίνε Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates.
Απόκτησε τη “Χρυσή Πιστοποίηση του Polestar”
και δίδαξε Pilates παντού στον κόσμο!
Το Polestar Greece σας δίνει σήμερα την δυνατότητα να παρακολουθήσετε
το “Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα” του Polestar Pilates
και τμηματικά*, σε 2 ενότητες.

 

Επικοινωνήστε εδώ
σήμερα μαζί μας για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MESSENGER ΕΔΩ

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 211 406 3671

Αν είστε σε κινητό πατήστε το παρακάτω κουμπί

Polestar Comprehensive Course+
Studio & Rehabilitation (SR)
Αθήνα – Φεβρουάριος 2022

Εξειδικευτείτε και εμβαθύνετε σε περισσότερες από 150 ασκήσεις σε όλο το φάσμα των μηχανημάτων Pilates -μεταξύ των οποίων Reformer, Trapeze Table (Cadillac), Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector- Matt, Props καθώς και ειδικές ασκήσεις αποκατάστασης με μερικούς από τους καλύτερους Δάσκαλους Pilates στον Κόσμο!

Το Polestar Pilates Comprehensive Course είναι το πιο δημοφιλές και το πιο πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Οργανισμού Polestar Pilates και είναι το μόνο Πρόγραμμα Pilates με επιστημονική τεκμηρίωση που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Με την φοίτησή σας σε αυτό θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια αλλά και τη δυνατότητα να εργαστείτε ως πλήρως διαπιστευμένος και σεβαστός δάσκαλος Pilates με πραγματικά διεθνή αναγνώριση.

Ως απόφοιτοι του Polestar Comprehensive θα είστε καταρτισμένοι σε βάθος με τη φιλοσοφία, τις αρχές, την κινησιολογία, τις προσεγγίσεις αποκατάστασης και γενικά την πρακτική του Pilates σε όλο το ρεπερτόριο της μεθόδου. Επιπροσθέτως θα λάβετε ολοκληρωμένη διδακτική και θεωρητική κατάρτιση στην πρωτοποριακή, «κλινική» προσέγγιση και συλλογιστική του Polestar που εστιάζει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της κινητικότητας «του κάθε σώματος». Θα μάθετε να αξιολογείτε το κάθε σώμα -με τα ειδικά test του Polestar- και να αναγνωρίζετε τα κινητικά πρότυπα-μοτίβα που έχουν παγιωθεί σε αυτό, ώστε να επιλέγετε και να προσαρμόζετε τις κατάλληλες ασκήσεις που θα τα αποκαταστήσουν.

Η σειρά ξεκινάει με την παρακολούθηση του Polestar Principles Online Course (PP), ένα αυτόνομο 10ωρο Διαδυκτιακό Καινοτόμο Course από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Polestar Dr. Brent Anderson. Ακολουθούν οι έξι διήμερες ενότητες στο studio (σαββατοκύριακα, 9 π.μ. – 6 μ.μ.) που θα σας επιτρέψουν να εκτιμήσετε τις πρακτικές εφαρμογές των ασκήσεων Pilates, να αναπτύξετε τεχνικές αξιολόγησης, να κατανοήσετε και να εμβαθύνετε τις ακολουθίες των κινήσεων, αλλά και, -βασικό στοιχείο της καινοτομίας του Polestar- να τροποποιείτε τις ασκήσεις και τα προγράμματα και να τις/τα προσαρμόζετε σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου/μαθητή/πελάτη σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Polestar σε σχέση με τα περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα που προτείνουν την εκμάθηση συγκεκριμένου-σταθερού ασκησιολόγιου το οποίο ο Pilates Trainer θα εφαρμόζει στη συνέχεια στις συνεδρίες του.

Παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνει:

 • 1 εγχειρίδιο / βιβλίο (“Polestar Pilates Principles of Movement” – για το PP Online)
  / 138 σελίδες Α4
 • 6 εγχειρίδια / βιβλία οδηγιών (για τα SR1, SR2, SR3, SR4, SR5, SR6)
  / 430 έγχρωμες σελίδες Α4 συνολικά
 • Ημερολόγιο
 • Video library

Οι εκπαιδευτές του Προγράμματος βρίσκονται δίπλα στον κάθε συμμετέχοντα και τον στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής του, ενώ μεταξύ άλλων παρέχονται ώρες Mentoring, Check off και Observation.
___________________________

*Οι τρόποι παρακολούθησης είναι: α) Ενιαία παρακολούθηση, και β) Παρακολούθηση τμηματικά σε δύο ενότητες: INTERMEDIATE (PP ONLINE, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, SR1, SR2) και ADVANCED (SR3, SR4, SR5, SR6).

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COMPREHENSIVE ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ + / (Comprehensive Course+).

 

 

Polestar Pilates Comprehensive Course

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

 • Όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες Δάσκαλοι Pilates με την πληρέστερη εκπαίδευση που παρέχεται διεθνώς και να αποκτήσουν Δίπλωμα / Πιστοποίηση που αναγνωρίζεται παντού στον κόσμο. Με την αποφοίτησή σας θα γίνετε μέλος της μεγάλης Παγκόσμιας Κοινότητας του Polestar, που οδηγεί σήμερα την εξέλιξη του Pilates.
 • Απόφοιτους από άλλα Σχολεία Pilates που θέλουν να εμβαθύνουν και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους με το διάσημο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Polestar το οποίο διδάσκεται σε Πανεπιστημιακό Επίπεδο στις ΗΠΑ.
 • Επαγγελματίες Κίνησης (Γυμναστές, Fitness Instructors, Personal Trainers και Δάσκαλους γιόγκα, χορού κ.α.) που επιθυμεί να διδάξει Pilates σε υψηλό επίπεδο.
 • Επαγγελματίες Υγείας (Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Χειροπράκτες, Οστεοπαθητικούς κ.α. καθώς και Γιατρούς) που επιθυμούν να ενσωματώσουν το Pilates στην κλινική πρακτική τους. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην εκπαίδευση Pilates στον τομέα αποκατάστασης. Παρέχονται ξεχωριστές ώρες με εξειδικευμένες γνώσεις.
 • Ενδιαφερόμενους, με σχετική εμπειρία στο Pilates, για ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα: μία νέα γοητευτική σταδιοδρομία σε ένα επάγγελμα για τους ανθρώπους που εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς σε όλο τον κόσμο!

Προαπαιτούμενα

 • Να είστε Επαγγελματίας Κίνησης (γυμναστής, δάσκαλος γιόγκα, χορού κ.α.), Δάσκαλος Pilates ή Επαγγελματίας Υγείας (Γιατρός, Φυσικοθεραπευτής κ.α.).
  Αν δεν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες
  μπορείτε να συμμετάσχετε αφού πρώτα παρακολουθήσετε το διήμερο Polestar Gateway Μat (ή Reformer) Course που προσφέρουν την ιδανική εισαγωγή στο Pilates, (Δες ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) και διατίθεται δωρεάν στους μαθητές του Comprehensive Course!
 • Να έχετε minimum ώρες προσωπικής εμπειρίας ως μαθητές με το Pilates.
 • Μια βάση ανατομίας είναι επιθυμητή και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκπαίδευσή σας. Το Principles Online Course του Polestar, που αποτελεί την πρώτη ενότητα του προγράμματος, είναι σχεδιασμένο να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις με ευχάριστο και φιλικό τρόπο.

 

ΕΝΑΡΞΗ: SR1, 19 – 20 Φεβρουαρίου 2022, με την Αθηνά Δανιήλ, Polestar GREECE.

Εισαγωγική Συνάντηση: 18 Φεβρουαρίου 2022, με την Αθηνά Δανιήλ, Polestar GREECE.
Συμμετοχή στο SR1, μετά την ολοκλήρωση του Polestar Principles Online Course, με εισηγητή τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Polestar Dr. Brent Anderson.

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Το Polestar Greece παρέχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ένα από τα ποιοτικότερα Comprehensive Courses στον Κόσμο!
Οι Εισηγητές του Προγράμματoς αναγνωρίζονται ως κορυφαίοι Δάσκαλοι και Προσωπικότητες στον χώρο του Pilates από την Παγκόσμια Κοινότητα.
Δείτε εδώ.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Αν Θέλετε να μάθετε περισσότερες Πληροφορίες για το Polestar Comprehensive Course (Αναλυτικό Πρόγραμμα – Περιγραφή – Ενότητες – Εκπαιδευτικό Υλικό – Στόχοι – Μεθοδολογία- Εξετάσεις για Δίπλωμα κ.α.) τους δύο τρόπους παρακολούθησης (Ενιαία και Τμηματική -σε δύο Ενότητες) και το Κόστος και τις Eκπτώσεις για καθεμία περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας (πατώντας παρακάτω) και θα σας αποστείλουμε με χαρά όλες τις σχετικές πληροφορίες.

ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BIRD €250 ΕΩΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

 

 

 

Η εκπαίδευση Polestar είναι ένα διαβατήριο για μια καριέρα που ανταμείβει και για μια παγκόσμια κοινότητα που δεσμεύεται να κάνει πραγματικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων που ασκούνται σ’ αυτό. Το Polestar χαίρει σήμερα παγκόσμιας αναγνώρισης, για την ενσωμάτωση στη μέθοδο Pilates των τελευταίων ερευνών και των βέλτιστων πρακτικών στην ορθοπεδική, την αθλητική ιατρική και τις επιστήμες της ανθρώπινης κίνησης.

Μάθετε περισσότερα για το Polestar Pilates