ΤΟ POLESTAR PILATES COMPREHENSIVE COURSE
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 2021 / ΕΚΠΤΩΣΗ – EARLY BIRD!!!
Γίνε Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates.
Απόκτησε τη “Χρυσή Πιστοποίηση του Polestar”
και δίδαξε Pilates παντού στον κόσμο!

 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MESSENGER ΕΔΩ

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 211 406 3671

 
Αν είστε σε κινητό πατήστε το παρακάτω κουμπί

Polestar Comprehensive Course
Studio & Rehabilitation (SR)
Αθήνα – Μάιος 2021

Εξειδικευτείτε σε περισσότερες από 150 ασκήσεις σε όλο το φάσμα των μηχανημάτων Pilates -μεταξύ των οποίων Reformer, Trapeze Table (Cadillac), Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector- Matt, Props καθώς και ειδικές ασκήσεις αποκατάστασης. Το Polestar Pilates Comprehensive Course είναι το πιο δημοφιλές και το πιο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Polestar Pilates και σας δίνει όλα τα εφόδια αλλά και τη δυνατότητα να εργαστείτε ως πλήρως διαπιστευμένος και σεβαστός δάσκαλος Pilates παντού στον κόσμο!

Τα Προγράμματα με την “ορολογία” Comprehensive (Ολοκληρωμένα) διατίθενται παγκοσμίως μόνο από Αναγνωρισμένα από τη Διεθνή Κοινότητα Σχολεία Pilates και αποτελούν Trademark-Εγγύηση για την υψηλού επιπέδου και λεπτομερή εκπαίδευση των trainers στη μέθοδο Pilates και την εξέλιξή της. Η πιστοποίηση Comprehensive Pilates αναμένεται, γίνεται ήδη μεγάλη συζήτηση διεθνώς, να αποτελέσει ξεχωριστό επάγγελμα, καθώς πιστοποιεί την ανωτέρου επιπέδου εκπαίδευση στην “Επιστήμη της Κίνησης” και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών Pilates σε μια αγορά που αναπτύσσεται εντυπωσιακά, αλλά παρουσιάζει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα -καθώς διατίθενται ευρέως εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις αμφιβόλου ποιότητας. Καθώς έτσι το ζήτημα της εκπαίδευσης παρουσιάζει πολλές φορές δυσκολίες και αρκετή έρευνα από τον υποψήφιο μαθητή που θέλει να γίνει Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates και να παρέχει τα μεγάλα ευεργετήματα της μεθόδου, η επιλογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων Comprehensive αποτελεί οδηγό αλλά και εγγύηση ότι έχει επιλέξει ένα πραγματικά υψηλού επιπέδου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. Στην Ελλάδα παρέχονται ελάχιστα τέτοια προγράμματα.
 

Το Polestar Comprehensive Course είναι το μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates με επιστημονική τεκμηρίωση που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Το Polestar αναγνωρίζεται σήμερα ως η αιχμή της εξέλιξης της μεθόδου Pilates παγκοσμίως, αναπτύσσεται σε περισσότερες από 50 χώρες και υποστηρίζεται από τον μοναδικό διεθνώς αποδεκτό οργανισμό πιστοποιήσεων Pilates Method Αlliance (PMA). Οι απόφοιτοι του Polestar Comprehensive είναι καταρτισμένοι σε βάθος με τη φιλοσοφία, τις αρχές, την κινησιολογία, τις προσεγγίσεις αποκατάστασης και γενικά την πρακτική του Pilates σε όλο το ρεπερτόριο της μεθόδου. Κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει επιπροσθέτως ολοκληρωμένη διδακτική και θεωρητική κατάρτιση στην πρωτοποριακή, «κλινική» προσέγγιση και συλλογιστική του Polestar που εστιάζει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της κινητικότητας «του κάθε σώματος». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Polestar εδράζεται στις σύγχρονες αρχές της ανατομίας, της φυσιολογίας, της εμβιομηχανικής και του ελέγχου της κίνησης του ανθρώπινου σώματος και ενσωματώνει τα ευρήματα της επιστημονικής έρευνας στους τομείς της ορθοπεδικής, της αθλητικής ιατρικής και της επιστήμης της κινησιολογίας. Με την πιστοποίηση Polestar Comprehensive θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μαθήματα Pilates για ένα ευρύ φάσμα πελατών -από αρχαρίους έως τους πιο προχωρημένους- προγράμματα αποκατάστασης αλλά και βελτίωση αθλητών υψηλών επιδόσεων.

Η σειρά έχει ως βασικό κορμό έξι διήμερες ενότητες (σαββατοκύριακα, 9 π.μ. – 6 μ.μ. / βλέπε και πίνακες παρακάτω) που θα σας επιτρέψουν να εκτιμήσετε τις πρακτικές εφαρμογές των ασκήσεων Pilates, να αναπτύξετε τεχνικές αξιολόγησης, να κατανοήσετε και να εμβαθύνετε τις ακολουθίες των κινήσεων, αλλά και, βασικό στοιχείο της καινοτομίας του Polestar -σε σχέση με άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα- να τροποποιείτε τις ασκήσεις και τα προγράμματα και να τις/τα προσαρμόζετε σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου/μαθητή/πελάτη σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Polestar σε σχέση με άλλες προσεγγίσεις που εφαρμόζουν σταθερά, συγκεκριμένα ασκησιολόγια τα οποία καλείται να εκτελέσει ο ασκούμενος. Η ευελιξία του Polestar Trainer και η πραγματική εξατομίκευση των ασκήσεων στον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά αναδεικνύεται ιδιαίτερα από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει στον τομέα της αποκατάστασης.

Για την συμμετοχή σας στο Comprehensive Course θα πρέπει προηγουμένως να έχετε παρακολουθήσει το Polestar Principles Online Course (PP), ένα αυτόνομο 10ωρο Διαδυκτιακό Καινοτόμο Course από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Polestar Dr. Brent Anderson, που θα σας προσφέρει την ιδανική παρακολούθηση για όλα τα Προγράμματα του Polestar σε Επαγγελματικό Επίπεδο (Mat, Reformer, Comprehensive (S) & (SR)). Το κόστος του περιλαμβάνεται στη τιμή του παρόντος Προγράμματος (Comprehensive) χωρίς άλλη επιβάρυνση, δείτε παρακάτω Προαπαιτούμενα.

___________________________

Διαβάστε Περισσότερα
 

 

Polestar Pilates Comprehensive Course

 

Πρόγραμμα
Ενότητες Ημερομηνίες Εκπαιδευτής Θέμα
POLESTAR PRINCIPLES Online Course Dr. Brent Anderson Basics / Anatomy / Polestar Pilates Principles / Motion Analysis
INTRODUCTION 28
Μαίου
Αθηνά Δανιήλ Introduction meeting (3 hours)
SR1 29 – 30 Μαίου Αθηνά Δανιήλ Posture and movement analysis, exercises Level 1
SR2 ** * Polestar Pilates sequencing, exercises Level 1-2
SR3 ** * Imagery – cuing using Images, case studies, exercises Level 2
SR4 ** * Touch – tactile cuing, case studies, exercises Level 2-3
SR5 ** * Communication – verbal cuing, training planning, case studies exercises Level 3
SR6 ** * Aspects of energetic medicine, exam preparation, case studies, exercises Level 3
Απαιτούμενες Ώρες
Προετοιμασία 25
Online Εκπαίδευση 10
Μαθήματα 100
Παρακολούθηση 40
Πρακτική-Ατομική Εξάσκηση 100
Πρακτική Διδασκαλίας 100
Κατ’ οίκον Εργασίες 50
Check off Ασκήσεων – Mentoring 25
ΣΥΝΟΛΟ 450

SR = Studio (S) και Rehabilitation (R) αντίστοιχα. (Το R αφορά μόνο φυσικοθεραπευτές.)
** Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
* Οι εκπαιδευτές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχοι

 • Εξοικείωση με τις αρχές της εμβιομηχανικής, της κινησιολογίας, της κινητικής εκπαίδευσης-μνήμης του σώματος και της αντίστοιχης νευρομυϊκής υποστήριξης, που θα βοηθήσουν τον υποψήφιο δάσκαλο στη διαδικασία δημιουργίας τρόπου σκέψης και κριτικής συλλογιστικής στη μέθοδο.
 • Σχεδιασμός προγραμμάτων ασκήσεων εκγύμνασης / αποθεραπείας, με στόχο την επίτευξη των στόχων / επίλυση προβλημάτων των πελατών.
 • Κατανόηση μέτρων ασφάλειας και αντενδείξεων των ασκήσεων Pilates.
 • Σχεδιασμός προγράμματος και αλληλουχίας των ασκήσεων.
 • Συζήτηση με παραδείγματα σε συνδυασμό με παρομοιώσεις-εικόνες (imagery) που θα διευκολύνουν την ακριβή εκτέλεση των κινήσεων.
 • Πρακτική εφαρμογή του ρεπερτορίου μέσω παραδειγμάτων περιπτωσιολογικών μελετών (case-studies).
 • Τροποποιήσεις-προσαρμογές ασκήσεων για μια ποικιλία ειδικών πληθυσμών (ηλικιωμένους, εγκύους κ.λπ.).

 

Ιδανικό για

 • Fitness Instructors, Rehabilitation Practitioners και κάθε επαγγελματία Κίνησης (γιόγκα ή χορού κ.α.) που επιθυμεί να διδάξει Pilates.
 • Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Χειροπράκτες κ.α. καθώς και Γιατρούς που επιθυμούν να ενσωματώσουν το Pilates στην κλινική πρακτική τους.
 • Ενδιαφερόμενους, με σχετική εμπειρία στο Pilates, για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

 

Περιγραφή

Το Comprehensive Course καλύπτει περισσότερες από 150 από τις πρωτότυπες (και εξελιγμένες) ασκήσεις Pilates καθώς και εκατοντάδες παραλλαγές και τροποποιήσεις τους. Οι ασκήσεις αφορούν όλο το φάσμα μηχανημάτων, ασκήσεις mat καθώς και ασκήσεις αποκατάστασης.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η μέθοδος εκμάθησης Polestar είναι διαδραστική -για μια βαθύτερη, ουσιαστική μαθησιακή εμπειρία- και σας προσφέρει τις απαιτούμενες τεχνικές και γνώσεις ώστε να μπορείτε να αξιολογείτε το άτομο με το οποίο πρόκειται να δουλέψετε συνολικά: σωματικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Το Polestar είναι διεθνώς καταξιωμένο για την πρωτοποριακή εκπαιδευτική προσέγγισή του που βασίζεται στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και περιλαμβάνει:

 • Φόρουμ συζήτησης.
 • Εργαστήρια (πράξη, παρατήρηση, διδασκαλία).
 • Αναγνώριση κινησιολογικών μοτίβων.
 • Επίλυση προβλημάτων (ανάλυση περιπτωσιολογικών μελετών -case studies- και εκμάθηση-εφαρμογή αναγωγικής συλλογιστικής και αιτιολόγησης ανά περίπτωση).
 • Ασκήσεις αποκατάστασης.
 • Εκπαιδευτική προσομοίωση (σε ομάδα και άτομα).
 • Διαδραστικό διαδικτυακό μαθησιακό υλικό και βοηθητικές πηγές.
 • Δεξιότητες αξιολόγησης.
 • Αρχές της νευρο-γλωσσολογίας (μοντελοποίηση, ανάλυση αλληλουχίας και δομής πληροφοριών καθώς και διατήρηση κατάλληλων συνθηκών συνεχούς ενημέρωσης και μαθησιακής εξέλιξης).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ/ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Comprehensive Course ολοκληρώνεται σε 450 ώρες όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα «Απαιτούμενες Ώρες» οι οποίες κατηγοριοποιούνται ως εξής:

Προπαρασκευή
(Προετοιμασία και Online Εκπαίδευση/35 ώρες, 8% του συνόλου των ωρών.)
Οι 25 ώρες Προετοιμασίας αναφέρονται σε μαθήματα pilates που έχει δεχθεί ο σπουδαστής του Comprehensive πριν ξεκινήσει το Course – ως min εμπειρία με το Pilates. Η Online Εκπαίδευση αναφέρεται στο Polestar Principles Online Course. (Βλέπε Προαπαιτούμενα.)

Εκπαίδευση και κατ’ οίκον Εργασίες
(Μαθήματα, κατ’ οίκον Εργασίες, Mentoring, Check off ασκήσεων/175 ώρες, 39% του συνόλου.)
Οι ώρες που αναφέρονται ως «Μαθήματα» αφορούν τη διδασκαλία που παρέχεται στις 6 ενότητες-Σαββατοκύριακα. Οι «Κατ’ οίκον Εργασίες» αφορούν γραπτές εργασίες, μελέτη σε συγκεκριμένες πηγές, αποτύπωση κινητικών προτύπων και case studies που καλούνται να παρουσιάσουν οι φοιτητές. Οι ώρες Mentoring παρέχονται μεταξύ των ενοτήτων για απορίες, διευκρινήσεις κ.λπ. Σε αυτές περιλαμβάνεται και το Introduction meeting. Οι ώρες Check off αναφέρονται σε εξέταση των φοιτητών σε ασκήσεις από τον Εκπαιδευτή ή τον Mentor για επιβεβαίωση της κατανόησης τους. Τα Check off γίνονται είτε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ή/και στις ώρες των Mentoring.

Παρακολούθηση και Πρακτική-Ατομική Εξάσκηση
(140 ώρες, 31% του συνόλου.)
Οι ώρες Παρακολούθησης (Observation) αφορούν ώρες που ο σπουδαστής παρακολουθεί το μάθημα ενός Mentor ή Educator για την καλύτερη κατανόηση της μεθοδολογίας ενώ οι ώρες της Πρακτικής Εξάσκησης είναι ώρες που ο σπουδαστής εφαρμόζει-δοκιμάζει ο ίδιος τις ασκήσεις που έμαθε σε κάθε ενότητα και τις «αντιλαμβάνεται» με το σώμα του. (Για φοιτητές που μένουν μακριά από το studio εκπαίδευσης παρέχεται λύση Παρακολούθησης online – επικοινωνήστε μαζί μας.)

Πρακτική Διδασκαλίας
(100 ώρες/22% του συνόλου.)
Ο φοιτητής διδάσκει τις ασκήσεις που έμαθε σε κάθε ενότητα σε ένα φίλο ή συμφοιτητή του και αποκτά στην πράξη την εμπειρία της διδασκαλίας της κάθε άσκησης και την επάρκειά του σε αυτήν. Το studio που φιλοξενεί το πρόγραμμα προσφέρει το χώρο και τον εξοπλισμό του κατόπιν συνεννοήσεως για την πραγματοποίηση των διδασκαλιών.

Προαπαιτούμενα

Για την συμμετοχή σας στο Polestar Comprehensive Course υπάρχουν οι παρακάτω τρείς προϋποθέσεις:*

 • Να είστε ειδικευμένος Επαγγελματίας Αποκατάστασης (Γιατρός, Φυσικοθεραπευτής κ.α.), Δάσκαλος Pilates ή Επαγγελματίας Κίνησης (γυμναστής, δάσκαλος γιόγκα, χορού κ.α.).
 • Να έχετε 25 ώρες προσωπικής εμπειρίας /ως μαθητές με το Pilates και min βασικές γνώσεις ανατομίας.**
 • Να έχετε ολοκληρώσει τα Polestar Principles Course (Online course).

*Αν δεν τηρείτε την πρώτη προϋπόθεση και προσβλέπετε στο Pilates ως ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι απαραίτητες οι δύο επόμενες.
**Μια βάση ανατομίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκπαίδευσή σας. Το Principles Online Course του Polestar είναι σχεδιασμένο να παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις με ευχάριστο και φιλικό τρόπο.

Το Polestar Principles Course (βλέπε και παρακάτω) είναι ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα 10 ωρών που αποτελείται από 8 μέρη. Είναι το βασικό προαπαιτούμενο για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Polestar, και παρέχεται από το Polestar International, Maimi μέσω του Το Polestar Greece.
Το κόστος του περιλαμβάνεται στη τιμή του παρόντος Προγράμματος (Comprehensive) χωρίς άλλη επιβάρυνση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να συμμετάσχετε στο “Polestar Principles Online Course”, που απαιτείται για τη συμμετοχή σας στο “Polestar Comprehensive / Athens”, πρέπει να κάνετε την κράτησή σας στο ΠΑΡΟΝ site και θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα.

 

POLESTAR PRINCIPLES ONLINE COURSE INFO

ΣΧΕΤΙΚΑ
Ανακαλύψτε και εφαρμόστε τις Κινησιολογικές Αρχές που θέτουν τα θεμέλια του συστήματος Polestar Pilates. Η γνώση αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Polestar. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο υλικό, που βασίζεται σε τεκμηριωμένη έρευνα, θα αποκτήσετε επίγνωση για τις «διόδους» μετάβασης της κίνησης μέσα στο σώμα και θα αναπτύξετε τα εργαλεία και την ικανότητα να παρέχετε στους πελάτες σας, ανάλογα, είτε την κατάλληλη βοήθεια / υποστήριξη που έχουν ανάγκη (αποκατάσταση), είτε τις κατευθύνσεις για την επίτευξη των στόχων τους (βελτίωση φυσικής κατάστασης, ελαστικότητα, δύναμη κ.λπ.).

Οι Αρχές του Polestar, με τις οποίες με το παρόν πρόγραμμα θα εμπλουτίσετε το γνωστικό σας αντικείμενο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μπορείτε να αξιολογείτε, να επιλύετε προβλήματα, να σχεδιάζετε, να προσαρμόζετε και να τροποποιείτε προγράμματα εκγύμνασης, ώστε να ικανοποιείτε συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους κατά περίπτωση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Το Polestar Principles Online Course, ένα 10ωρο διαδικτυακό μάθημα από τον ιδρυτή του Polestar Dr.Brent Anderson που αποτελείται που αποτελείται από 8 τμήματα-μέρη. Κάθε τμήμα γίνεται διαθέσιμο μετά την ολοκλήρωση του προηγούμενου. Παιχνίδια ερωτήσεων, βοηθήματα και συζητήσεις, άρτια σχεδιασμένα και διασκεδαστικά, εμπλουτίζουν τη μάθησή σας και εξασφαλίζουν την πρόοδό σας.
Τα 8 τμήματα είναι:

 • Εισαγωγή
 • Αρχή 1: Αναπνοή
 • Αρχή 2: Επιμήκυνση άξονα και έλεγχος “πυρήνα” / κέντρου
 • Αρχή 3: Σπονδυλική στήλη (αρθρώσεις, κινητικότητα)
 • Αρχή 4: Οργάνωση κεφαλιού, αυχένα και ώμων
 • Αρχή 5: Ευθυγράμμιση άκρων και αντιστάσεις
 • Αρχή 6: Ενσωμάτωση / Ολοκλήρωση της κίνησης
 • Πρόσθετες Πηγές / Βοηθήματα

Η πρόσβασή σας στο Polestar Principles Online Course παραμένει μόνιμα ανοιχτή, με τον προσωπικό κωδικό που θα αποκτήσετε με την εγγραφή σας σε αυτό. Θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη πηγή στην οποία θα ανατρέχετε στο μέλλον.

Πιστοποίηση

Για να αποφοιτήσετε, θα πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας ως εκπαιδευτής Polestar Pilates μετά από σχετική εξέταση.

Ως προϋπόθεση για τις εξετάσεις και την απόκτηση της πιστοποίησης Polestar Comprehensive πρέπει ο κάθε σπουδαστής να έχει ολοκληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ωρών Παρακολούθησης-Observation (40), Πρακτικής-Ατομικής Εξάσκησης (100) καθώς και Πρακτικής Διδασκαλίας (100). Όλες οι παραπάνω ώρες συμπληρώνονται στο ημερολόγιο (Logbook) που παρέχεται από το Πρόγραμμα και ελέγχεται από έναν μέντορα ή εκπαιδευτή του Polestar Comprehensive. Για τη συμπλήρωση των παραπάνω ωρών και την εγκαθίδρυση εμπιστοσύνης ότι είστε πλέον έτοιμοι να αποφοιτήσετε και να ασκήσετε τη μέθοδο, θα έχετε κάθε δυνατή βοήθεια από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Το Polestar έχει σχεδιάσει και προσφέρει μια σειρά επιλογών υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας: Το Πρόγραμμα Mentorship θα σας προσφέρει τn δυνατότητα να βελτιώσετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, να διευκρινίσετε θέματα και απορίες που πιθανώς έχετε και να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη εμβάθυνση στη μεθοδολογία και το υλικό που διδαχτήκατε σε κάθε ενότητα- Σαββατοκύριακο. Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα παρατήρησης-παρακολούθησης μαθημάτων (Observation) που παρέχονται από έναν Mentor σε μια καθημερινή τάξη.

Σας συμβουλεύουμε επίσης να κάνετε τακτικές ιδιωτικές συνεδρίες (τουλάχιστον μια κάθε μήνα) με τον mentor σας ή τον εκπαιδευτή σας. Μεταξύ άλλων θα σας κρατήσουν «συντονισμένους/ες» και στη σωστή κατεύθυνση για τους τομείς του «αυτοέλεγχου» και της «μαθητευόμενης διδασκαλίας» ενώ μπορείτε να τις κάνετε μαζί με έναν άλλο φοιτητή για να μοιραστείτε τα δίδακτρα.

Απαιτήσεις πιστοποίησης
Έχοντας ολοκληρώσει τις παραπάνω υποχρεώσεις είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις σας για την Πιστοποίηση / Δίπλωμα Polestar Comprehensive Diploma (S) & (SR) -το (SR) αφορά τους φυσικοθεραπευτές- που είναι από τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του Pilates παγκοσμίως και πιστοποιούν τις σπουδές σας στο μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates με επιστημονική τεκμηρίωση που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ.

Οι εξετάσεις διεξάγονται κάτω από την πλήρη οργάνωση/επίβλεψη του Polestar International, Miami, USA. Το πότε θα δώσετε τις εξετάσεις είναι δική σας απόφαση. Σε κάθε πάντως περίπτωση αυτό θα πρέπει να γίνει εντός δύο ετών από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Κόστος και Όροι

Κόστος
€3.980 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Το ποσό αυτό αφορά το συνολικό κόστος του Προγράμματος.
(Περιλαμβάνεται το κόστος του Polestar Principle Online Course καθώς και το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.*)

Πρόγραμμα Διευκόλυνσης Πληρωμών: €600 προκαταβολή, και έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
(Εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα, η εξόφληση των δόσεων δεν μπορεί να ξεπερνά την τελευταία ημερομηνία διεξαγωγής του Course).

 
 
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ (μια επιλογή)

1. EARLY BIRD / ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ:
Έκπτωση €180 έως 10 Μαίου
ή ολόκληρο το ποσό του Gateway Mat Course αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στο παρόν έως 30 ημέρες μετά το πέρας του.

2. ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ (επικοινωνήστε μαζί μας) ΓΙΑ:
– ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.
– ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ PILATES.

(Εμβαθύνετε και βελτιώστε τις τεχνικές σας με το διάσημο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Polestar το οποίο διδάσκεται σε Πανεπιστημιακό Επίπεδο στις ΗΠΑ.)
 
*Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει:

 • 1 εγχειρίδιο/ βιβλίο (για το Polestar Principles Online)
 • 6 εγχειρίδια / βιβλία οδηγιών (τα SR1, SR2, SR3, SR4, SR5, SR6)
 • Ημερολόγιο
 • Video library

*Με την εγγραφή σας στο Polestar Principles Online που είναι το πρώτο βήμα για το Polestar Comprehensive αποκτάτε ένα προσωπικό κωδικό πρόσβασης που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Polestar. H πρόσβαση αυτή είναι μόνιμη, συνεχίζει δηλαδή και μετά την αποφοίτησή σας και σας παρέχει συνεχή επιμόρφωση σε γενικά και ειδικά θέματα ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;Υποβάλετε την ερώτηση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

Εκπαιδευτές

Athina Daniil

H Αθηνά Δανιήλ είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού (σύστημα Vaganova), Certified Gyrotonic Expansion System Level 1, 2, MH-Alive (kinesio) Taping SE και Polestar Pilates Mentor. Δίδαξε Χορό (κλασικό και μοντέρνο) από το 1990-2001 σε αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές, ενώ συμμετείχε ως χορεύτρια σε Ομάδες Χορού («Ιω» και «Βάσω Μπαρμπούση»).

Από το 2001 ασχολείται με το Pilates το οποίο έκτοτε διδάσκει ακατάπαυστα – τελειώνοντας τη βασική της εκπαίδευση στην Ελλάδα και συνεχίζοντας στο εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία). Η γνωριμία της με το Polestar και η εμβάθυνση που της προσέφερε στη μέθοδο Pilates επέδρασε καταλυτικά στην δουλειά της και την οδήγησε στην εξειδίκευση στην προσέγγιση Polestar όπου μετά από σπουδές στο Λονδίνο στο Polestar UK απέκτησε το δίπλωμα Polestar Comprehensive Practitioner.

Σήμερα είναι αντιπρόσωπος του Polestar στην Ελλάδα ενώ κατέχει πλέον και τον τίτλο του Polestar Mentor. Έχει υπάρξει ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του Studio Bodycentric (2001-2014) από το οποίο αποχώρησε το 2014 και δημιούργησε το thePilatesLab (Ξενίας 1, πλατεία Μαβίλη) το οποίο είναι και το κεντρικό Polestar Pilates Host Studio στην χώρα μας.

Serafino Ambrosio

Ο Serafino Ambrosio κατέχει σήμερα τον τίτλο του Intrernational Educator στον Παγκόσμιο Οργανισμό Polestar Pilates – ενώ είναι και αντιπρόσωπος του Polestar στην Ιταλία. Είναι ιδιοκτήτης σε δύο Pilates και Gyrotonic Studio στη Ρώμη και δραστηριοποιείται όλη του τη ζωή στο χώρο του Fitness and Wellness. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του (Bachelor of Education – Physical Education και Dance) στην Αυστραλία και στην πορεία απέκτησε πιστοποιήσεις από τα VICFIT, ACE και PMA.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη του για τη διδασκαλία της κίνησης αλλά και η εμπλοκή του ίδιου σε αυτήν, τον οδήγησε να κερδίσει κατά καιρούς διάφορους τίτλους σε πολλά αερόβια πρωταθλήματα στην Αυστραλία και την Ιταλία. Στην πορεία εξειδικεύθηκε στο Pilates και σήμερα αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους δασκάλους Pilates σε διεθνές επίπεδο.

Ο Serafino έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως Παρουσιαστής – Δάσκαλος Pilates μέσα από διάφορες συνεργασίες και Διεθνείς Συμβάσεις όπως Pilates OnTour, PMA, Σύμβαση Multitrax, Διεθνής Σύμβαση Polestar και πολλές άλλες. Έχει επίσης διδάξει Pilates στη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία όπου έχει οργανώσει ποικίλα εργαστήρια με τη μέθοδο Pilates, ενώ είναι Παρουσιαστής στο No1 Διαδυκτιακό Ιστότοπο στον Κόσμο – “Pilates Anytime”. Ο Serafino είναι επίσης πιστοποιημένος στα συστήματα Gyrotonic και Gyrokinesis καθώς και στη σχολή The Anatomy Trains School of Tom Myers ως Structural Integrationist.

Murat Catbas

O Murat Catbas είναι International Educator του Polestar Pilates. Είναι PMA®-CPT και έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη όπου σήμερα ζει και εργάζεται ενώ ταξιδεύει σε διάφορες χώρες παρέχοντας τις τεχνικές του Polestar μέσα από Courses και Εργαστήρια.

Σπούδασε στο Lycée de Galatasaray και στο Ballet Department of Istanbul University State Conservatory (Κωνσταντινούπολη). Στην πορεία μετακόμισε στη Γερμανία όπου διετέλεσε χορευτής-σολίστ με το Kiel Ballet και αργότερα με το Μπαλέτο του Εθνικού Θεάτρου του Μανχάιμ.

Την ίδια εποχή ήρθε σε επαφή με το Pilates και την προσέγγιση του Polestar από την οποία γοητεύτηκε και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στο Polestar Pilates στην Κολωνία που είναι και η έδρα του Polestar για την Κεντρική Ευρώπη (2002). Ολοκλήρωσε εκεί τις σπουδές του ενώ απέκτησε και το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην Παιδαγωγική του Χορού από το University of Music and Performing Arts του Mannheim. Κατόπιν μετακόμισε στις Η.Π.Α. όπου εργάσθηκε ως μέλος ΔΕΠ στο Baltimore Ballet Company (2004-2006) ενώ συνέχισε την εξειδίκευσή του στη μέθοδο Pilates. Το 2009 ήταν ο πρώτος πιστοποιημένος PMA® Certified Pilates Δάσκαλος από την Τουρκία. Συνεχίζoντας το ταξίδι του στο Pilates ως υπερήφανος Εκπαιδευτής του Polestar, ο Μουράτ επέστρεψε το 2018 στην Κωνσταντινούπολη όπου συμμετέχει στην ανάπτυξη του Polestar Turkey.

Shelly Power

Η Shelly Power είναι ο συνιδρυτής του Polestar Pilates Center Miami. Η Shelly είναι Διευθύντρια Εκπαίδευσης του Polestar, διδάσκει και εκπαιδεύει για το Polestar από την ίδρυσή του, το 1992, και συντονίζει την Επιτροπή Σπουδών. Το Δεκέμβριο του 2012, εξελέγη, ως μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο του PMA (Pilates Method Alliance), στο οποίο είναι σήμερα πρόεδρος.

Η Shelly είναι πιστοποιημένη στο GYROTONIC®, έχοντας εκπαιδευτεί με την Angela Crowley, και έχει ολοκληρώσει το πρώτο έτος της εκπαίδευσης Franklin-Method® με τον Eric Franklin. Είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου για τη Χορευτική Ιατρική & Επιστήμη (IADMS), μέλος της Pilates Method Alliance και PMA Certified Pilates Teacher.
Υπήρξε επαγγελματίας χορευτής για 12 χρόνια στην Ομάδα Σύγχρονου Χορού Dale Scholl Dance / Art που εδρεύει στο Σακραμέντο. Πήρε το πτυχίο της στο Χορό από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια του Σακραμέντο, ενώ εργάστηκε στην Σχολή του από το 1992-1998. Σπούδασε Pilates και εργάστηκε ως βοηθός φυσικοθεραπείας με τον πρόεδρο και ιδρυτή του Polestar, Brent Anderson, στην κλινική του, (Anderson Physical Therapy-APT) στο Σακραμέντο, απ’ όπου και κατάγεται, για 7 χρόνια.Το 1998 μετακόμισε με το Polestar στο Μαϊάμι.

Η Shelly διδάσκει και προωθεί στις Η.Π.Α. αλλά και σε διεθνές επίπεδο την εκπαίδευση Polestar Pilates. Επίσης διευθύνει και διενεργεί σεμινάρια Pilates και διοργανώνει τις εξετάσεις των προγραμμάτων και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μελλοντικούς Polestar Mentors και Educators παγκοσμίως.

Leila Kester

Η Leila Kester είναι η εκπρόσωπος της Polestar στην Ολλανδία και η Educator για το Comprehensive Course. Αγαπά να διδάσκει και να εκπαιδεύει μελλοντικούς δάσκαλους Pilates μέσω της μεθόδου Polestar γνωρίζοντας ότι προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών άρτια σχεδιασμένο και διεξοδικό που δίνει ουσιαστικές και στέρεες βάσεις στους επίδοξους μελλοντικούς δασκάλους του Pilates. Η Leila αναφέρει σχετικά: “Η εξερεύνηση με τους μαθητές όλων των πτυχών της διδασκαλίας, η μεγάλη ποικιλομορφία της μεθόδου Pilates και οι λεπτομέρειες κάθε άσκησης είναι για μένα κάθε φορά μια μεγάλη πρόκληση… Το να μοιράζομαι την εμπειρία μου με τους μαθητές και να τους ενθαρρύνω να βρουν τις δικές τους φωνές, κάνει τη διδασκαλία να είναι πάντα μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία».

Η Leila έχει το δικό της στούντιο Pilates στο κέντρο του Άμστερνταμ. Για τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει επίσης Pilates στους χορευτές του Het Nationale Ballet και του Nederlands Dans Theatre ενώ διδάσκει Χορό στο Theaterschool – καθώς ο Χορός είναι ο χώρος απ’ όπου προέρχεται και συνεχίζει να εξελίσσει μέσα από την ερευνά της. Ο κύριος στόχος της είναι να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του Χορού «να βρουν τη δύναμή τους και να μεγιστοποιήσουν το φυσικό τους δυναμικό σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό επάγγελμα». Η Leila συμμετείχε επίσης στην βελτίωση της προετοιμασίας αθλητών στις εθνικές ομάδες κωπηλασίας της Ολλανδίας και της Αυστρίας.

Andreas Wellhoefer

Ο Andreas Wellhoefer είναι οστεοπαθητικός, φυσικοθεραπευτής και Polestar Pilates Instructor – ειδικός στην αποκατάσταση. Εργάζεται από το 2008 ως Φυσικοθεραπευτής και δάσκαλος Pilates στην Κολωνία. Το πεδίο στο οποίο εστιάζει στην εργασία του αφορά την εφαρμογή και την ανάπτυξη φυσικοθεραπευτικών και οστεοπαθητικών πρακτικών στην προσέγγιση αποκατάστασης του Polestar.

Ως εκπαιδευτής συνεργάζεται με διάφορες σχολές και ενώσεις φυσικοθεραπείας. Επίσης επιβλέπει επιστημονικές εργασίες πάνω στο Pilates ενώ διεξάγει και δημιουργεί και τις δικές του έρευνες στη μέθοδο.

 

Η εκπαίδευση Polestar είναι ένα διαβατήριο για μια καριέρα που ανταμείβει και για μια παγκόσμια κοινότητα που δεσμεύεται να κάνει πραγματικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων που ασκούνται σ’ αυτό. Το Polestar χαίρει σήμερα παγκόσμιας αναγνώρισης, για την ενσωμάτωση στη μέθοδο Pilates των τελευταίων ερευνών και των βέλτιστων πρακτικών στην ορθοπεδική, την αθλητική ιατρική και τις επιστήμες της ανθρώπινης κίνησης.

Μάθετε περισσότερα για το Polestar Pilates