POLESTAR GATEWAY MAT COURSE
Κάνε το Πρώτο Βήμα για να γίνεις Δάσκαλος Pilates

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021
Η ιδανική εισαγωγή στη μέθοδο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για όλους!
Αν ασχολείστε επαγγελματικά με την κίνηση θα εμπλουτίσετε την πρακτική σας.
Αν απλά αγαπάτε την άσκηση θα εμβαθύνετε την εμπειρία σας.
Με το Πρόγραμμα Gateway Mat Course
που έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη Διεθνή Ακαδημία του Polestar Pilates,
σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας
σε ένα από τα καλύτερα σχολεία Pilates στον κόσμο!
Σε ένα Σαββατοκύριακο και μέσα από 18 βασικές ασκήσεις Pilates σε Στρώμα (Mat)
θα αποκτήσετε τα κλειδιά και πρακτικές δεξιότητες
για να δημιουργείτε και να προσφέρετε τις ευεργετικές κινησιολογικές εμπειρίες Pilates,
καθώς και τις βάσεις στην καινοτόμο Physio-Pilates προσέγγιση του Polestar.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MESSENGER ΕΔΩ

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 211 406 3671

Αν είστε σε κινητό πατήστε το παρακάτω κουμπί

Polestar Gateway Mat Course,
Ιωάννινα – Οκτώβριος 2021

Το Gateway Mat Course του Polestar έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ιδανική εισαγωγή στο Pilates και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να οδηγήσετε το πάθος σας ή/και το ενδιαφέρον σας για τη σωματική άσκηση στο επόμενο επίπεδο. Θα αποκτήστε τις βάσεις και θα κατανοήσετε το υπόβαθρο των «ωφέλιμων εμπειριών κίνησης» του Pilates, είτε για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας και να εμβαθύνετε την προσωπική σας εμπειρία στην άσκηση, είτε για να τις ενσωματώσετε στην πρακτική σας ως γυμναστές, επαγγελματίες της κίνησης ή υγείας, είτε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates.

Όποια εμπειρία κι αν έχετε, με το Gateway Mat Course θα αποκτήσετε μια ουσιαστική, βαθύτερη κατανόηση της μεθόδου Pilates. Θα μάθετε τις βασικές ασκήσεις Pilates Mat, οι οποίες αναλύονται διεξοδικά, και θα αποκτήσετε έτσι τη βασική εκπαίδευση Pilates σε Στρώμα με σωστές βάσεις. Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες για να εφαρμόζετε τις ασκήσεις στη σωστή μορφή και αλληλουχία ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της άσκησης και να αυξήσετε τη λειτουργικότητα του σώματος του κάθε ασκούμενου-πελάτη σας. Θα ενισχύσετε την κατανόησή σας στην εμβιομηχανική και τις κοινές παθολογίες κίνησης ώστε να κρατάτε τους ασκούμενους σας ασφαλείς από τραυματισμούς.

Οι εκπαιδευτές βρίσκονται δίπλα σε κάθε συμμετέχοντα και τον στηρίζουν αποτελεσματικά ώστε μετά το πέρας του Course να είναι ικανός/ή να εφαρμόσει άμεσα τις διδαχθείσες ακολουθίες κίνησης στους πελάτες του/της.

Ιδανικό για

 • Όσους θέλουν να κάνουν τη «σωστή εκκίνηση» για μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση εκπαιδευτή Pilates.
 • Επαγγελματίες υγείας όπως Φυσικοθεραπευτές, Οστεοπαθητικοί, Εργοφυσιολόγοι κ.α. που ενδιαφέρονται για τις βασικές οδηγίες στην πρακτική του Pilates. Θα εμπλουτίσετε την πρακτική σας και την ποιότητα των υπηρεσιών σας.
 • Personal Trainers, Εκπαιδευτές Γιόγκα αυτό είναι το τέλειο πρόγραμμα
  για εσας!
 •  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δάσκαλοι Μπαλέτου και Χορού θα εμπλουτήσετε το ασκησιολόγιό σας.
 • Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων: Αν παρέχετε ήδη μαθήματα Pilates, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας εκπαιδεύοντας τους δασκάλους σας στην ποιότητα Polestar. Και ακόμη, σε συνεργασία με το Polestar Greece, να γίνετε ένα Polestar Host Center στην Πόλη σας και να κάνετε τη διαφορά!
 • Λάτρεις του Pilates που σκέφτονται μια νέα επαγγελματική καριέρα σε ένα κόσμο που αλλάζει ή που απλά θέλουν να εμβαθύνουν την εμπειρία τους και να βελτιώσουν την πρακτική τους.
 • Δάσκαλους Pilates εκπαιδευμένους σε άλλα Σχολεία που θέλουν να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της προσέγγισης Polestar.
 • Απόφοιτους που θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη γνώση στη διδασκαλία ομάδας.

Προαπαιτούμενα
Πραγματικό ενδιαφέρον για το Pilates!

Στόχοι

 • Μυηθείτε στην αξιολόγηση των κινήσεων με την «εκλεκτική» προσέγγιση του Polestar αλλά και στην επαγγελματική δεοντολογία που διέπει το Pilates.
 • Κατανοείστε σε βάθος και μάθετε να διδάσκετε 18 βασικές ασκήσεις Pilates σε στρώμα. Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες για να τις εφαρμόζετε στη σωστή μορφή, αλλά και αλληλουχία, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της άσκησης. Οι ασκήσεις είναι ταξινομημένες σε τέσσερις ακολουθίες-ενότητες που αποτελούν και αντίστοιχα εργαστήρια «πραγματικής τάξης» ώστε να μπορείτε άμεσα να τις εφαρμόσετε στους πελάτες σας.
 • Μάθετε να προσδιορίστε σωστά τις βασικές αρχές που ισχύουν σε κάθε άσκηση Pilates Μat.
 • Κατανοήστε τις πιο συνηθισμένες αντενδείξεις και προφυλάξεις για τις 18 ασκήσεις του προγράμματος.
 • Προσδιορίστε τις ανατομικές αναφορές-ορόσημα που είναι απαραίτητες για μια σωστή διδασκαλία του Pilates.
 • Αποκτήστε την ικανότητα να «διορθώνετε» τα πιο κοινά σφάλματα στην κίνηση και τα συνήθη «λανθασμένα» πρότυπα-μοτίβα κίνησης του ασκούμενου.
 • Αυξήστε το τρέχον ρεπερτόριό σας και βελτιώστε την ποιότητα που παρέχετε στο πλαίσιο της πρακτικής σας.
 • Αποκτήστε ουσιαστικές βάσεις και τα σωστά θεμέλια για την επαγγελματικό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει το Polestar (δες Επαγγελματική Εκπαίδευση)
 • Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα έχετε μια ουσιαστική εμπειρία μιας απλής αλλά πλήρους εισαγωγής σε ένα νέο, συνεχώς ανερχόμενο επάγγελμα που μπορεί να σας φέρει χαρά, επαγγελματική ικανοποίηση και μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα.

Περιγραφή

Το Course ξεκινά με ένα διαδικτυακό μάθημα τριών ωρών στο σπίτι (Gateway Online Course) και σε δεύτερη φάση ακολουθεί το διήμερο Σαββατοκύριακο με τα βιωματικά εργαστήρια και τη συνεργατική μάθηση. Θα εκπαιδευτείτε σε μια ποικιλία ασκήσεων σε στρώμα και τις ακολουθίες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στο ασκησιολόγιό σας καθώς και προγράμματα rehab. Το οπτικοακουστικό υλικό, οι πλαστικοποιημένες κάρτες άσκησης και ένα πλήρες έγχρωμο εγχειρίδιο θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε με το περιεχόμενο με τον δικό σας ρυθμό και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις 16 ώρες της ζωντανής εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Το Gateway Online Course
Το Online διαδικτυακό μάθημα αποτελείται από 3 διαλέξεις:

 • Ιστορία, υπόβαθρο και εξέλιξη του Pilates.
 • Βασικές Αρχές της κίνησης και αξιολόγησή της με την προσέγγιση Polestar.
 • Επαγγελματική Δεοντολογία και Πεδίο Εφαρμογής.

Κάθε μία από αυτές τις διαλέξεις ακολουθείται από ένα σύντομο κουίζ, το οποίο πρέπει να ολοκληρώσετε για να προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα.

Απαιτούμενες ώρες/Ανάλυση

Το Gateway Mat Course ολοκληρώνεται σε 26ώρες οι οποίες κατηγοριοποιούνται ως εξής:

 • Online Εκπαίδευση & Υποστήριξη / 6 ώρες, 23% του συνόλου των ωρών.
 • Ζωντανή εμπειρία-εκπαιδευτικό εργαστήριο μέσω διδασκαλίας και επίδειξης / 16 ώρες, 62% του συνόλου.
 • Ατομική εξάσκηση / 4 ώρες, 15% του συνόλου.

Κόστος και Όροι

Κόστος
500€ (περιλ. ΦΠΑ)
EARLY BIRD: Ειδική τιμή τώρα έως 20 Σεπτεμβρίου ΜΟΝΟ €350

Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το Online Course, την διήμερη εκπαίδευσή σας και το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.
Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει:

   • Έγχρωμο εγχειρίδιο
   • Πλαστικοποιημένες κάρτες ασκήσεων
   • Video library

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ / ΒONUS!
Γίνε Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates. Απόκτησε τη “Χρυσή Πιστοποίηση του Polestar” και δίδαξε Pilates παντού στον κόσμο! Κάντε κράτηση σε ένα από τα επόμενα Comprehensive Course του Polestar (Επαγγελματική Εκπαίδευση) το αργότερο 30 ημέρες μετά το πέρας του Gateway Mat Course και σας επιστρέφουμε το συνολικό κόστος του Gateway Mat Course!

Polestar Pilates Greece – Πολιτική ακύρωσης
Αν η ακύρωση γίνει από τον συμμετέχοντα σε περισσότερες από 45 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος – παρέχεται πλήρης επιστροφή των χρημάτων, πλην €25 διοικητικής χρέωσης (εκτός αν κατόπιν συμφωνίας η πληρωμή διατηρείται ως πίστωση έναντι μελλοντικών αγορών). Επιστροφή 50% για προειδοποίηση 25-45 ημερών. Για ειδοποίηση 24 ημερών ή λιγότερο – καμία επιστροφή χρημάτων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε ή αναβάλλουμε οποιοδήποτε Πρόγραμμα, περίπτωση κατά την οποία τα δίδακτρα επιστρέφονται στο ακέραιο. Η Polestar Greece δεν ευθύνεται για τις κρατήσεις ξενοδοχείων/αεροπορικών εταιρειών του συμμετέχοντα ή για τη μεταφορά του από και προς τον Χώρο Εκπαίδευσης σε περίπτωση ακύρωσης.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;Υποβάλετε την ερώτηση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι έχετε στείλει μήνυμα και δεν έχετε λάβει απάντηση, παρακαλούμε επαναλάβετε το μήνυμά σας, καθώς υπήρξε για ένα διάστημα τεχνικό πρόβλημα.

Εκπαιδευτής

Athina Daniil

H Αθηνά Δανιήλ είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού (σύστημα Vaganova), Certified Gyrotonic Expansion System Level 1, 2, MH-Alive (kinesio) Taping SE και Polestar Pilates Mentor. Δίδαξε Χορό (κλασικό και μοντέρνο) από το 1990-2001 σε αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές, ενώ συμμετείχε ως χορεύτρια σε Ομάδες Χορού («Ιω» και «Βάσω Μπαρμπούση»). Από το 2001 ασχολείται με το Pilates το οποίο έκτοτε διδάσκει ακατάπαυστα – τελειώνοντας τη βασική της εκπαίδευση στην Ελλάδα και συνεχίζοντας στο εξωτερικό ( Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία). Η γνωριμία της με το Polestar και η εμβάθυνση που της προσέφερε στη μέθοδο Pilates επέδρασε καταλυτικά στην δουλειά της και την οδήγησε στην εξειδίκευση στην προσέγγιση Polestar όπου μετά από σπουδές στο Λονδίνο στο Polestar UK απέκτησε το δίπλωμα Polestar Comprehensive Practitioner. Σήμερα είναι αντιπρόσωπος του Polestar στην Ελλάδα ενώ κατέχει πλέον και τον τίτλο του Polestar Mentor. Έχει υπάρξει ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του Studio Bodycentric (2001-2014) από το οποίο αποχώρησε το 2014 και δημιούργησε το thePilatesLab (Ξενίας 1, πλατεία Μαβίλη) το οποίο είναι και το κεντρικό Polestar Pilates Host Studio στην χώρα μας.