POLESTAR GATEWAY MAT COURSE
Κάνε το Πρώτο Βήμα για να γίνεις Δάσκαλος Pilates

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022 / ΕΚΠΤΩΣΗ – EARLY BIRD!!!
Η ιδανική εισαγωγή στη μέθοδο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για όλους!
Αν ασχολείστε επαγγελματικά με την κίνηση θα εμπλουτίσετε την πρακτική σας.
Αν απλά αγαπάτε την άσκηση θα εμβαθύνετε την εμπειρία σας.

 

Επικοινωνήστε εδώ
σήμερα μαζί μας για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MESSENGER ΕΔΩ

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 211 406 3671

Αν είστε σε κινητό πατήστε το παρακάτω κουμπί

Με το Πρόγραμμα Gateway Mat Course
που έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη Διεθνή Ακαδημία του Polestar Pilates,
σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας
σε ένα από τα καλύτερα σχολεία Pilates στον κόσμο!
Σε ένα Σαββατοκύριακο και μέσα από 18 βασικές ασκήσεις Pilates σε Στρώμα (Mat)
θα αποκτήσετε τα κλειδιά και πρακτικές δεξιότητες
για να δημιουργείτε και να προσφέρετε τις ευεργετικές κινησιολογικές εμπειρίες Pilates,
καθώς και τις βάσεις στην καινοτόμο Physio-Pilates προσέγγιση του Polestar.
που οδηγεί σήμερα την εξέλιξη του Pilates σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Polestar Gateway Mat Course,
Ιωάννινα – Ιανουάριος 2022

Το Gateway Mat Course του Polestar έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ιδανική εισαγωγή στο Pilates. Με την συμμετοχή σας, που ολοκληρώνεται σε 26 ώρες, θα αποκτήστε τις βάσεις και θα κατανοήσετε το υπόβαθρο των «ωφέλιμων εμπειριών κίνησης» του Pilates, είτε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως Επαγγελματίας Δάσκαλος Pilates, είτε για να τις ενσωματώσετε στην πρακτική σας ως γυμναστές, επαγγελματίες της κίνησης ή υγείας, είτε για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας και να εμβαθύνετε την προσωπική σας εμπειρία στην άσκηση. Εάν είστε ήδη δάσκαλος Pilates είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματα του Polestar και να βελτιώσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας στις ασκήσεις σε Στρώμα.

Όποια εμπειρία κι αν έχετε, με το Gateway Mat Course θα αποκτήσετε μια ουσιαστική, βαθύτερη κατανόηση της μεθόδου Pilates. Θα μάθετε τις βασικές ασκήσεις Pilates Mat, οι οποίες αναλύονται διεξοδικά, και θα αποκτήσετε έτσι τη βασική εκπαίδευση Pilates σε Στρώμα με σωστές βάσεις. Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες για να εφαρμόζετε τις ασκήσεις στη σωστή μορφή και αλληλουχία ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της άσκησης και να αυξήσετε τη λειτουργικότητα του σώματος του κάθε ασκούμενου-πελάτη σας. Θα ενισχύσετε την κατανόησή σας στην εμβιομηχανική και τις κοινές παθολογίες κίνησης ώστε να κρατάτε τους ασκούμενους σας ασφαλείς από τραυματισμούς. Οι 18 ασκήσεις που αναλύονται, είναι ταξινομημένες σε τέσσερις ακολουθίες-ενότητες και συνιστούν τέσσερις «πραγματικές τάξεις- μαθήματα Pilates σε Στρώμα» ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόσετε άμεσα στους πελάτες σας.

Το Course ξεκινά με ένα διαδικτυακό μάθημα τριών ωρών στο σπίτι (Gateway Online Course) και σε δεύτερη φάση ακολουθεί το διήμερο Σαββατοκύριακο με τα βιωματικά εργαστήρια και τη συνεργατική μάθηση. Οι εκπαιδευτές βρίσκονται δίπλα σε κάθε συμμετέχοντα και τον στηρίζουν αποτελεσματικά ώστε μετά το πέρας του Course να είναι ικανός/ή να εφαρμόσει άμεσα τις διδαχθείσες ακολουθίες κίνησης στους πελάτες του/της.

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

 • Όσους θέλουν να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις στη μέθοδο Pilates, να κατανοήσουν και να μάθουν να εφαρμόζουν άμεσα τις βασικές ασκήσεις Pilates σε Στρώμα. Το διήμερο αυτό Πρόγραμμα είναι και η καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε και να εκτιμήσετε στην πράξη την ανώτερη ποιότητα που προσφέρει το Polestar σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον άνισων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Pilates – πολλά από τα οποία αποτελούν αμφιβόλου ποιότητας προσεγγίσεις και προσφέρουν επιφανειακές γνώσεις που αδικούν τη μέθοδο (δείτε επίσης ΓΙΑΤΙ POLESTAR). Μόλις το ολοκληρώσετε, θα ξέρετε ότι έχετε κάνει τη «σωστή εκκίνηση», ότι βρίσκεστε στο ιδανικό περιβάλλον για μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση εκπαιδευτή Pilates στην ανώτερη ποιότητα και με πραγματικά διεθνή αναγνώριση.
 • Επαγγελματίες Υγείας όπως Φυσικοθεραπευτές, Οστεοπαθητικοί, Εργοφυσιολόγοι κ.α. που ενδιαφέρονται για τις βασικές οδηγίες στην πρακτική του Pilates. Με τις Physio-Pilates δεξιότητες που θα σας προσφέρει το Polestar θα εμπλουτίσετε την πρακτική σας και την ποιότητα των υπηρεσιών σας.
 • Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Γυμναστές, Personal Trainers, Εκπαιδευτές Γιόγκα θα βελτιώσετε τις τεχνικές σας και θα εμπλουτίσετε το ασκησιολόγιό σας.
 • Δάσκαλοι Μπαλέτου και Χορού θα εμπλουτίσετε την πρακτική σας και θα βοηθήσετε τους μαθητές σας να βελτιώσουν την ευθυγράμμιση, την ισορροπία, το κινητικό εύρος και γενικότερα την λειτουργικότητα και την υγεία του συστήματός τους.
 • Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων που επιθυμούν να παρέχουν βασικά μαθήματα Pilateς υψηλού επιπέδου σε Στρώμα. Αν παρέχετε ήδη μαθήματα Pilates σε Στρώμα (Mat), μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας εκπαιδεύοντας τους δασκάλους σας στην ποιότητα Polestar.
  Και ακόμη, σε συνεργασία με το Polestar Greece, να οργανώσετε ένα Gateway Mat Course στον χώρο σας!
  Και ακόμη, να γίνετε ένα Polestar Host Center στην Πόλη σας και να κάνετε τη διαφορά!
 • Λάτρεις του Pilates που σκέφτονται μια νέα επαγγελματική καριέρα σε ένα κόσμο που αλλάζει ή που απλά θέλουν να εμβαθύνουν την εμπειρία τους και να βελτιώσουν την πρακτική τους.
 • Δάσκαλους Pilates εκπαιδευμένους σε άλλα Σχολεία που θέλουν να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της προσέγγισης Polestar.
 • Απόφοιτους του Polestar Pilates που θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη γνώση στη διδασκαλία ομάδας.

Προαπαιτούμενα
Πραγματικό ενδιαφέρον για το Pilates!
  

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;

Το Gateway Mat Course αποτελεί την καλύτερη δυνατή αρχή για τη συνέχεια της εκπαίδευσής σας στο Pilates σε ένα από τα καλύτερα Σχολεία Pilates στον Κόσμο!
Ταυτόχρονα αποτελεί το Πρώτο Επίπεδο (Level 1) από τα τρία του ολοκληρωμένου Προγράμματος Polestar Mat με το οποίο αποκτάτε το Επαγγελματικό Δίπλωμα Polestar Mat.
Μπορείτε να συνεχίσετε με έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους.

 • Mε περαιτέρω εξειδίκευση στις ασκήσεις Pilates σε στρώμα. Σε δύο Σαββατοκύριακα (Intermediate Mat και Advanced Mat αντίστοιχα) θα αποκτήστε το «Επαγγελματικό Δίπλωμα Polestar Mat».
 • Mε το Gateway Reformer Course. Σε ένα Σαββατοκύριακο θα αποκτήσετε τις σωστές βάσεις στο Reformer και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Και στη συνέχεια, θα μπορείτε να συνεχίσετε την εξειδίκευσή σας στο Reformer αποκτώντας το «Επαγγελματικό Δίπλωμα Polestar Reformer» σε δύο Σαββατοκύριακα (Intermediate Reformer και Advanced Reformer αντίστοιχα).
 • Mε την παρακολούθηση του φημισμένου Ολοκληρωμένου Προγράμματος του Polestar (Polestar Comprehensive Course) και να αποκτήσετε τη «Χρυσή Πιστοποίηση» του Polestar, την «Polestar Comprehensive (S/Studio) Diploma» ή την «Polestar Comprehensive (S+R/Studio+Rehabilitation Diploma – για φυσικοθεραπευτές)».

Τα επαγγελματικά διπλώματα Mat, Reformer και Comprehensive του Polestar αναγνωρίζονται ως κορυφαία σε όλο τον κόσμο και παρέχονται μετά από επιτυχείς εξετάσεις που γίνονται στην Αθήνα και κάτω από την πλήρη οργάνωση/επίβλεψη του Polestar International, Miami, USA.

 
ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
 
Αν Θέλετε να μάθετε περισσότερες Πληροφορίες για το Polestar Gateway Mat Course (Περιγραφή – Εκπαιδευτικό Υλικό – Στόχοι) το Κόστος και τις Eκπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας (πατώντας παρακάτω) και θα σας αποστείλουμε με χαρά όλες τις σχετικές πληροφορίες.
 
ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BIRD €150 ΕΩΣ έως 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ